Werkscan invullen

Wilt u weten wat u kunt doen om uw werkvermogen te verbeteren en met plezier aan het werk te blijven? Vul de Werkscan in en u krijgt direct inzicht in uw werkvermogen. De Werkscan is een online-vragenlijst over werk, werkplezier en carrièrewensen. Het invullen kost circa 10 minuten. Na het invullen krijgt u direct uw resultaten te zien.

Gratis

U kunt gratis gebruik maken van de WerkScan als u contactgegevens invult. Op basis van anonieme resultaten kunnen maximaal 3 Werkscandeskundigen een vrijblijvende offerte voor een Werkscanadviesgesprek op maat indienen. Om uw privacy te waarborgen worden uw contactgegevens niet doorgezet. Blik op Werk ontvangt de offertes en zetten deze eenmalig aan u door. U bepaalt zelf of u een vervolggesprek wilt.

Doe de Werkscan gratis!

Betaald

U kunt er voor kiezen te betalen voor de Werkscan. Uw gegevens worden dan niet doorgezonden naar een Werkscandeskundige. U ontvangt geen offerte.

Wilt u wel een Werkscanadviesgesprek? U krijgt na het invullen een overzicht van Werkscandeskundigen in uw regio via Google Maps.

Doe de Werkscan tegen betaling van €21,-!

Bestel hier een toegangscode voor de Werkscan

Ik heb al een toegangscode

Herkansing

Indien u eerder de WerkScan heeft ingevuld, en u zou nu alsnog graag een gesprek willen met een Werkscandeskundige dan kunt u dit hier aanvragen

Alsnog een gesprek aanvragen